QUI SOM?

Benvolguts i benvolgudes, som l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Mollerussa IV, un institut de nova creació que va néixer fa tres anys i està ubicat al carrer Josep Tarradellas, números 20-26 de la capital del Pla d’Urgell, Mollerussa. 

Aquest curs, a l'assignatura de Llengua i creació, impartida per la professora Sílvia Pons, estem treballant, entre d’altres coses, els formats audiovisuals. Aquesta pàgina web neix amb la idea de compartir amb vosaltres els continguts que anirem treballant i publicant, posteriorment. Va dirigida, per tant, a tota la gent que vulgui gaudir dels nostres programes i conèixer aspectes relacionats amb la nostra comunitat educativa, els nostres interessos i el nostre entorn, en general. Aquest espai també va dirigit a totes les persones que vulguin passar una bona estona amb el millor humor, molta creativitat i la força de la nostra energia.

 

La pàgina compta amb quatre apartats ben diferenciats:

Per una banda hi trobareu l'apartat  RÀDIO IV, a través del qual podreu gaudir dels programes de ràdio que hem produït al centre. Hi trobareu programes ben variats i de tota mena: reportatges, entrevistes, programes musicals, informatius, etc. 

A l’espai  TV IV podreu visionar els vídeos que hem creat i penjat al nostre canal de YouTube. Veureu que també hi ha propostes molt interessants i formats ben diferents!

A l’apartat IMATGES, podreu veure algunes captures i composicions que anirem creant al llarg del curs, la qual cosa us permetrà conèixer el nostre entorn i el nostre centre, i saber una mica més de nosaltres.

Finalment, la pàgina també compta amb l'espai ENLLAÇOS D'INTERÈS, molts dels quals l’alumnat utilitza al seu dia a dia. Alguns estan directament relacionats amb Mollerussa i la nostra comarca, altres són recursos sobre llengua i literatura catalanes, i altres són eines que us poden ser útils a l’hora d’editar so, imatge fixa i vídeo.

Esperem que gaudiu molt amb els nostres continguts, tant com ho hem fet nosaltres creant-los! 

Ah! I no oblideu que si voleu fer-nos qualsevol comentari, consulta o recomanació, podeu fer-los a través del formulari de contacte que trobareu més avall!


3r ESO A

3r ESO B