Especial Sant Jordi

Sant Jordi va ser el passat dia 23 d'abril, sí, però els podcasts elaborats per l'alumnat de 3r d'ESO no caduquen! És per això que us convidem a escoltar-los, si és que encara no ho heu fet. Només cal que cliqueu els següents enllaços i en gaudiu!

Dos programes de ràdio sobre Sant Jordi fets amb molta il·lusió i que el mateix dia es van emetre per Ràdio Ponent, la ràdio del Pla d'Urgell. El primer es va emetre al programa matinal “L'ordre del dia”, i el segon al magazín de tarda “Aquí, a l'Oest”.

Contenen una gran diversitat de continguts, tots relacionats amb aquesta festa tan nostrada: recomanacions litàries, curiositats i història sobre la Diada, música en directe, manualitats, entre d'altres. A més, les entrevistes també ocupen un espai important als dos programes. Així, podreu escoltar la conversación que vam tenir amb Josep Miquel Varea, bibliotecari de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa; amb Núria Dalmases, llibretera de la Llibreria Dalmases, i amb Jasmina Pedrós, florista de la floristeria El jardí de la nimfa. 

També podeu escoltar els dos programes a través de la página web:  radioponent.alacarta.cat 

No us els perdeu! Salut, amor i llibres per a tothom! 

Podcast 3r d'ESO A

Podcast 3r d'ESO B